How to: Προστασία οθόνης smartphone

Προσέχεις σαν «κόρη οφθαλμού» το κινητό σου, και ξαφνικά βλέπεις ένα ράγισμα! Τώρα;

Η αλήθεια είναι πως όσο και αν προσέχουμε τις αγαπημένες μας συσκευές, μερικές φορές η δημιουργία μιας γρατζουνιάς, ενός σπασίματος είναι αναπόφευκτη και μπορεί να αποβεί κοστοβόρα.

Για αυτό οφείλεις να έχεις την καλύτερη δυνατή προστασία για την οθόνη του κινητού σου αν θες να έχεις πραγματική ασφάλεια. Ο λόγος λοιπόν για τα τζαμάκια!

Γιατί το τζαμάκι είναι η καλύτερη προστασία για την οθόνη σου;

Το τζαμάκι είναι εδώ για να σε προστατεύσει από φθορές της οθόνης που μπορούν να δημιουργηθούν ακόμα και αν βάλεις το κινητό σου σε μία τσέπη με κλειδιά ή και νομίσματα! 

Είναι άθραυστο; Ασφαλώς και όχι. Θα φθαρθεί και θα σπάσει, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του. Να σπάσει εκείνο ώστε να μείνει ανέγγιχτη η πολύ πιο ακριβή οθόνη του κινητού σου!

Ποιες είναι οι κατηγορίες; Ποια να διαλέξετε;

Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες βάσει υλικού, τύπου εφαρμογής και επιπέδου προστασίας που προσφέρουν. Το ποια είναι η καλύτερη είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, το οποίο θα αποφασίσεις εσύ, βάσει των κριτηρίων σου.

#1 Tempered Glass

Ο λόγος για ένα υλικό πολύ πιο ισχυρό και σκληρό από την μεμβράνη προστασίας. Το tempered glass  (σκληρυμμένο γυαλί) είναι μακράν η δημοφιλέστερη κατηγορία. Επί της ουσίας είναι λεπτά φύλλα από κατεργασμένο γυαλί με πάχος 0,3 χιλιοστά, τα οποία βρίσκονται σε ένα λεπτό φιλμ κολλητικής ταινίας.

Είναι 4 φορές πιο ανθεκτικό από το κοινό γυαλί, και η ιδιαιτερότητα του είναι πως όταν χτυπηθεί, θρυμματίζεται σε κόκκους χωρίς να σπάσει, και δεν κινδυνεύετε από κάποιον τραυματισμό.

#2 Full Face Tempered Curve

Αν και πανομοιότυπο με το tempered glass, το Full Face Tempered Curve καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης, μαζί με το κυρτό μέρος της, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια! Επιπλέον, έχει ένα μαύρο περίγραμμα το οποίο όμως δεν φαίνεται καθόλου στην οθόνη, καθώς εφάπτει περιμετρικά πάνω στο δικό της περίγραμμα, προστατεύοντας τα σημεία στα οποία σε άλλη περίπτωση θα δημιουργούνταν σκόνη.

#3 Privacy Full Face Tempered Glass

Το Privacy Full Face Tempered Glass είναι ίδιο με το Full Face Tempered Glass με μία μόνο διαφορά. Προστατεύει την ιδιωτικότητά σου.

Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να περιορίζει την ορατότητα της οθόνης σε όποιον την κοιτάζει υπό γωνία, προστατεύοντας σε από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η ομάδα της Mobicell.gr είναι στη διάθεση σου για όποια διευκρίνιση και πληροφορία!

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα