Αποστολή Εμπορευμάτων

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την ΑCS Courier ή την Courier Center και παραδίδονται στην πόρτα σας όσο το δυνατόν πιο άμεσα. (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας – μεγάλες πόλεις και 1-4 ημέρες αργότερα για νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές).

Το κόστος αποστολής για τα περισσότερα προϊόντα ανέρχεται σε 4.00€, εκτός συγκεκριμένων εξαιρέσεων. Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα.

Στην υπηρεσία παράδοση αυθημερόν με δικό μας όχημα εξυπηρετούμε περιοχές μόνο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής και το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 10€.

Σε περίπτωση της αντικαταβολής, η αξία της ανέρχεται στα 4,00€ με ΦΠΑ. Να σημειωθεί ότι η δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει εφόσον το τελικό ποσό δεν υπερβαίνει τα 1.500€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 15:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα – Παρασκευή).

*Στα δωρεάν μεταφορικά αποστολής εμπορευμάτων δεν συμπεριλαμβάνονται τα κινητά τηλέφωνα, tablets, laptop.

  

Αποστολή ηλεκτρονικών συσκευών (Κινητά, Tablet, Laptop, H/Y) για επισκευή

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την  ACS Courier και Courier Center για την παραλαβή και παράδοση των συσκευών σας καθώς και των προϊόντων μας. Ο χρόνος παράδοσης του δέματος είναι μεταξύ 1-6 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά στις επισκευές*

Κατά την αποστολή της συσκευής από τον πελάτη τα μεταφορικά είναι δωρεάν με δικιά μας χρέωση, εφόσον η συσκευή αποστέλλεται με τις προαναφερθείσες εταιρίες courier.
Ο πελάτης όμως υποχρεούται να πληρώσει κατά την παραλαβή, μεταφορικά αξίας 4€. (Σε περίπτωση αντικαταβολής το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 8€)

Service

Επισκευές

Επισκευές

Έχει κάποιο πρόβλημα η αγαπημένη σου συσκευή; Έλα τώρα σε ένα κατάστημα Mobicell για άμεση και οικονομική επισκευή!

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Στείλτε μας την συσκευή σου και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα κάνουν δωρεάν έλεγχο σε αυτήν μέσα σε 1 ώρα!

  • Ασφαλείς Πληρωμές

  • Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

  • Δωρεάν Παραλαβή από τον χώρο μας

  • Δωρεάν υποστήριξη!

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας