Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω αυξημένου όγκου αποστολών. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-10 ημέρες.

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την ΑCS Courier ή Speedex Courier και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών

(Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας – μεγάλες πόλεις και 1-2 ημέρες αργότερα για νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00).

 Το κόστος αποστολής κοστίζει 3.00€ μαζί με το Φ.Π.Α με την Speedex Courier και 3.50€ μαζί με το Φ.Π.Α  με την ΑCS Courier σε όλη την Ελλάδα . Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα .

Στην περίπτωση Αντικαταβολής η αντικαταβολή ανέρχεται στα 3,00€ μαζί με το Φ.Π.Α .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 15:00, εκτελούνται εντός της ημέρας.

Η παράδοσή τους γίνεται εντός 1 με 2 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα – Παρασκευή). Σάββατο δεν γίνονται αποστολές.

Αποστολή ηλεκτρονικών συσκευών (Κινητά,Tablet,Laptop,H/Y για επισκευή 

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την Speedex Courier και ACS Courier για την παραλαβή και παράδοση των συσκευών σας καθώς και των προϊόντων μας. Το χρονικό παράδοσης του δέματος είναι μεταξύ 1-3 ημερών ανάλογα με τον μέρος διαμονής σας.

Το κατάστημα μας διαθέτει δωρεάν μεταφορικά στις επισκευές που είναι 50€ και άνω καθαρής αξίας, σε περίπτωση που η συσκευή σου έχει χαμηλότερο κόστος από το αναφερόμενο υπάρχει η χρέωση 6,00€ μαζί με το Φ.Π.Α . 

*Στα δωρεάν μεταφορικά δεν συμπεριλαμβάνονται τα κινητά τηλέφωνα,tablets,laptop.

Service

Επισκευές

Επισκευές

Έχει κάποιο πρόβλημα η αγαπημένη σου συσκευή; Έλα τώρα σε ένα κατάστημα Mobicell για άμεση και οικονομική επισκευή!

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Στείλτε μας την συσκευή σου και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα κάνουν δωρεάν έλεγχο σε αυτήν μέσα σε 1 ώρα !

Αγοράζουμε

Αγοράζουμε

Στα καταστήματα μας μπορείς να μας φέρεις την παλιά σου συσκευή και εμείς να την αγοράσουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  • Ασφαλείς Πληρωμές

  • Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

  • Δωρεάν Παραλαβή από τον χώρο μας

  • Δωρεάν υποστήριξη!