Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Με αντικαταβολή, εάν πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας (για ποσά μικρότερα των 1.500€).

Μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσετε με μετρητά την ημέρα της παραλαβής στην ACS Courier ή την Courier Center. Η συνολική χρέωση μαζί με την αντικαταβολή ανέρχεται στα 8,00€ για όλη την Ελλάδα εκτός εξαιρέσεων. Εάν το συνολικό ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 500€ (με ΦΠΑ), ο πελάτης πρέπει να πληρώσει υποχρεωτικά με κάρτα στον διανομέα ή στο υποκατάστημα της μεταφορικής που θα επιλέξει. Σε περίπτωση που το ποσό υπερβαίνει τα 1000€ (με ΦΠΑ), η συναλλαγή εκτελείται με κάρτα ΜΟΝΟ σε υποκατάστημα της μεταφορικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, το μέγιστο ποσό το οποίο μπορεί να αποπληρωθεί με αντικαταβολή είναι τα 499,99€ (χωρίς ΦΠΑ).

 

2. Κατάθεση σε τράπεζα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα, θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένο email ώστε να προβείτε σε κατάθεσή. Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση των χρημάτων, πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Η παραγγελία θα αποδεσμευτεί εφόσον η πληρωμή είναι ορατή στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Το ποσό κατάθεσης  θα πρέπει να συμφωνεί με το ποσό της παραγγελίας σας.

*Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου 39Α, θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία πριν την αποπληρωμή των προϊόντων.

 

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας σας:

ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ

Δικαιούχος : MOBICELL ΕE (ΙΒΑΝ): GR02 0110 1800 0000 1800 0748 881

(Αριθμός Λογαριασμού: 180/00748881)

 

ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ

Δικαιούχος : MOBICELL ΕE  (ΙΒΑΝ): GR06 0172 0090 0050  0910 4905 761

 

Alpha Bank

Δικαιούχος: MOBICELL.GR ΕE  (ΙΒΑΝ):  GR4001401380138002330000541

 

3.  Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας συνεργάζεται με την Alpha Bank για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές με ασφάλεια και ταχύτητα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της. Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

4. TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)  

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση - TBI Bank

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

 • Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 ευρώ
  Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 ευρώ
 • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
 • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
 • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
  Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα