Νομοθεσία

Σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 5 και 6 του άρθρου 39α του Κώδικα ΦΠΑ, τα φορολογικά στοιχεία δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ, εάν ισχύουν αθροιστικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 

α) Αγαθά που παραδίδονται μεμονωμένα ή ως ενιαίο σύνολο, τα οποία κατατάσσονται στους κατωτέρω κωδικούς του Κοινού Δασμολογίου της Ε.Ε. (Συνδυασμένη Ονοματολογία - Σ.Ο., καν. 2658/87 του Συμβουλίου, όπως ισχύει για το 2017 με τον εκτελεστικό κανονισμό 1821/2016/6.10.2016):

Κινητά τηλέφωνα: «85171200».
Κονσόλες για παιχνίδια: «95045000».
Ταμπλέτες ηλεκτρονικών υπολογιστών και φορητοί υπολογιστές: «84713000».

 

β) Ο αντισυμβαλλόμενος είναι υποκείμενος στο φόρο με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών του.

γ) Παραδόσεις αγαθών που έχουν τόπο φορολογίας το εσωτερικό της Χώρας και δεν απαλλάσσονται ή δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ βάσει λοιπών διατάξεων του Κώδικα ΦΠΑ.

 

Διαδικασία Έκδοσης Τιμολογίου 39Α

Η διαδικασία που αναγράφεται παρακάτω πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να πραγματοποιηθεί ΠΡΙΝ από τη συναλλαγή και τη διαδικασία τιμολόγησης. Η παραγγελία πρέπει απατήτως να έχει πραγματοποιηθεί με τα στοιχεία της επιχείρησης. Τοποθετείτε παραγγελία στην ιστοσελίδα μας, επιλέγοντας ως παραστατικό ''Τιμολόγιο βάσει ΠΟΛ 1150 κατ' Άρθρο 39Α" συμπληρώνοντας απαραιτήτως όλα τα απαιτούμενα πεδία.

 

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, θα λάβει χώρα επεξεργασία και έλεγχος και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της, θα ενημερωθεί ο πελάτης για το ποσό προς κατάθεση για την παραγγελία του. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η πληρωμή γίνεται μόνο με Τραπεζική Μεταφορά / Έμβασμα, από εταιρικό / επαγγελματικό λογαριασμό που ανήκει στον ίδιο ΑΦΜ με αυτόν του Πελάτη ή με εταιρική κάρτα της επιχείρησης που θα εκδοθεί το παραστατικό. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στην έδρα της επιχείρησης του πελάτη ή παραλαμβάνονται απο τον νόμιμο εκπρόσωπο στα φυσικά μας καταστήματα προσκομίζοντας την ταυτότητα του ή το διαβατήριο του για ταυτοπροσωπία. Στην περίπτωση παραλαβής απο διαφορετικό άτομο, είναι απαραίτητη η προσκόμιση εξουσιοδότησης ή η αποστολή της στο email (info@mobicell.gr).  Από την στιγμή που έχετε ήδη μια παραγγελία σε εξέλιξη δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρήσετε και δεύτερη. 

Στην συνέχεια το λογιστήριο της εταιρείας μας πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελέγχους, για την ορθότητα και διασταύρωση των στοιχείων που μας έχουν σταλεί και θα ενημερώνετε ο πελάτης για το τελικό ποσόν που πρέπει να καταβληθεί. Σε καμία περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάθεση, πριν από την ενημέρωση του λογιστηρίου μας. 

 

*Με την ολοκλήρωση της πληρωμής θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω email στο info@mobicell.gr

*Στην περίπτωση που η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, τότε ο ΦΠΑ 24% θα χρεωθεί κανονικά στο τιμολόγιο.

*Τα προϊόντα τα οποία δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39Α (Ν.2859/2000) θα τιμολογούνται κανονικά με ΦΠΑ 24% σε όλες τις επιχειρήσεις.

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

 • Ελάχιστα μεταφορικά
  Ελάχιστα μεταφορικά
 • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
 • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
 • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
  Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα