Apple iPhone 15 Series: Η νέα γενιά των κορυφαίων smartphones

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, η Apple παρουσίασε τη νέα σειρά iPhone 15, περιλαμβάνοντας τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Αυτά τα νέα μοντέλα φέρνουν αρκετές αναβαθμίσεις, όπως η αντικατάσταση της θύρας Lightning με USB-C, αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας, ισχυρότερο επεξεργαστή και δορυφορική σύνδεση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus διαθέτουν οθόνη Super Retina XDR 6,1 ιντσών, ενώ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max οθόνη Super Retina XDR 6,7 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.
  • Κάμερα: Το iPhone 15 έχει διπλό σύστημα κάμερας με κύριο φακό 48MP και ευρυγώνιο φακό 12MP. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max διαθέτουν τριπλό σύστημα κάμερας με κύριο φακό 48MP, ευρυγώνιο φακό 12MP και τηλεφακό 10x. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μπροστινή κάμερα TrueDepth 12MP.
  • Επεξεργαστής: Όλα τα μοντέλα τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή A17 Pro με τεχνολογία 3 νανομέτρων, εκτός του iPhone 15 που τροφοδοτείτε απο τον A16 Bionic.
  • Αποθήκευση: Τα iPhone 15, iPhone 15 Plus και iPhone 15 Pro διατίθενται σε χωρητικότητες 128GB, 256GB και 512GB, ενώ τα iPhone 15 Pro Max σε 256GB, 512GB και 1TB.
  • Λειτουργικό Σύστημα: Τα iPhone 15 τρέχουν το iOS 17.

Αναβαθμίσεις:

Η σημαντική αντικατάσταση της θύρας Lightning με USB-C προσαρμόζει τη συσκευή στους κανονισμούς της ΕΕ, ώστε να διευκολύνει τη χρήση των iPhone με άλλα αξεσουάρ και συσκευές. Το ανασχεδιασμένο σύστημα κάμερας και ο ισχυρότερος επεξεργαστής προσφέρουν ανώτερη απόδοση. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max υποστηρίζουν δορυφορική σύνδεση, μια νέα και καινοτόμα λειτουργία που μπορεί να είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η σειρά iPhone 15 αντιπροσωπεύει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, καθιστώντας τα νέα μοντέλα της Apple τα πιο προηγμένα smartphones μέχρι σήμερα. Προπαράγγειλε το iPhone 15 της επιλογής σου απο το Mobicell.gr κάνοντας κλικ εδώ!

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα