Redmi Watch 4 (Silver)

MB-33048
92,90 €
με ΦΠΑ

Χρώματα

Διαθεσιμότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Ανακαλύψτε το Redmi Watch 4, το νέο έξυπνο ρολόι που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Με πληθώρα χαρακτηριστικών όπως αισθητήρες υγρασίας και καρδιακών παλμών, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, το Redmi Watch 4 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε ημέρα.

Ανανεώστε το στυλ σας και παρακολουθήστε την υγεία σας με ένα έξυπνο ρολόι που κάνει την καθημερινότητά σας ακόμα καλύτερη.

Περιγραφή

Το Redmi Watch 4 αποτελεί την επόμενη εξέλιξη στον κόσμο των έξυπνων ρολογιών. Με μια λεπτή και εντυπωσιακή σχεδίαση, αυτό το ρολόι συνδυάζει το στυλ με τη λειτουργικότητα. Διαθέτει αισθητήρες υγρασίας και καρδιακών παλμών που παρέχουν συνεχή παρακολούθηση της υγείας σας, ενώ η μεγάλη οθόνη αφής προσφέρει καθαρή και ευανάγνωστη εμφάνιση των δεδομένων.

Με δυνατότητα αδιάβροχης λειτουργίας και ανθεκτική κατασκευή, το Redmi Watch 4 είναι ιδανικό για κάθε δραστηριότητα, από την άθληση μέχρι την καθημερινή χρήση. Η μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας του εξασφαλίζει ότι θα είναι διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Με ενσωματωμένες λειτουργίες ειδοποίησης και υποστήριξης κλήσεων, το Redmi Watch 4 είναι περισσότερο απλά ένα ρολόι - είναι ο έξυπνος βοηθός που θα σας συνοδεύει σε κάθε βήμα σας, ενώ δίνει έμφαση στην υγεία και την ευεξία σας.

92,90 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα