Xiaomi Redmi Pad 10.61" WiFi 128GB - Moonlight Silver

MB-31182
208,98 €
με ΦΠΑ
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Κάνε τα πάντα σε ένα pad, το οποίο ξεχωρίζει για το κομψό ενιαίο μεταλλικό σώμα (445 γρ. βάρος, 7,05 χιλ. πάχος), με συμμετρικά bezels που το κάνουν να φαίνεται και να είναι εκπληκτικό στη χρήση. Απόλαυσε ταινίες, σειρές και βιντεοκλήσεις στην οθόνη 10.61” 90Ηz με εντυπωσιακό ήχο Dolby Atmos από τα 4 ηχεία.

Περιγραφή

Οθόνη 90Hz 2K

Η οθόνη 10,61" χωρίς πλαίσιο με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz σου προσφέρει καθηλωτική ψυχαγωγία με το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Παράλληλα η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση SGS χαμηλής οπτικής κόπωσης και εκπέμπει χαμηλό μπλε φως με πιστοποίηση TÜV Rheinland, για να το χρησιμοποιείς άνετα με τις ώρες.

Τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos

Τα τέσσερα ηχεία σου προσφέρουν εξαιρετικό ήχο surround σε οριζόντια και κατακόρυφη προβολή. Τα ηχεία προσφέρουν ισχυρό ήχο και άμεσο αντίκτυπο, δίνοντάς σου μια εμπειρία ήχου σαν σινεμά.

FocusFrame

Με το FocusFrame, η βιντεοκλήση παρακολουθεί αυτόματα τα θέματα και τα διατηρεί στο κέντρο στο κάδρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ρυθμίσεις το Redmi Pad και να μετακινηθείς ελεύθερα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς μήπως δεν φαίνεσαι καλά στους συνομιλητές σου.

Ευρεία κεντρική κάμερα

Η μπροστινή κάμερα 8ΜP έχει μεγάλο εύρος 105 μοιρών ώστε να χωράει όλη η παρέα σου για μοναδικές ομαδικές φωτογραφίσεις.

Χωρισμένη οθόνη

Η διαίρεση της οθόνης στη μεγάλη οθόνη είναι πολύ καλύτερη. δες καθαρά όλες τις πληροφορίες σου σε ένα μέρος. Με τη διαίρεση οθόνης, μπορείς να μεταφέρεις και να αποθέσεις γρήγορα αρχεία και εφαρμογές χωρίς να αλλάξεις οθόνη.

MediaTek Helio G99

Με την κορυφαία τεχνολογία διαδικασίας 6nm, η απόδοση έχει βελτιωθεί σημαντικά. Όταν παρακολουθείς βίντεο, παίζεις παιχνίδια ή σερφάρεις στο διαδίκτυο, ο επεξεργαστής θα είναι ένα βήμα μπροστά, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις την ταχύτητα.

Μπαταρία 8000mAh μεγάλης διάρκειας

Η εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, κάθε μέρα, ώστε να μελετάς, να εργάζεσαι και να παίζεις ξέγνοιαστα. Η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W επιτρέπει γρήγορη επαναφόρτιση της μπαταρίας, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Ασημί
  • Μοντέλο
    Xiaomi Redmi Pad
  • Χωρητικότητα
    128GB
  • Μέγεθος Οθόνης
    10.61"
  • Δίκτυο Σύνδεσης
    WiFi

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

208,98 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα