HP Victus 15-fb0007nv (Ryzen 5-5600H / 8GB /512GB / GeForce GTX1650 / W11 Home) GR - Black

MB-11909
749,00 €
με ΦΠΑ
Διαθεσιμότητα
1-3 Εργάσιμες Ημέρες
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Το HP Victus 15-fb0007nv απευθύνεται σε casual χρήστες που αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή για gaming και εργασίες πολυμέσων. Πρόκειται για ένα κομψό μηχάνημα βάρους 2.29 κιλών. 

Περιγραφή

NVIDIA G-SYNC

Αποκτήστε ομαλό παιχνίδι χωρίς σκισίματα σε υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, συν HDR και πολλά άλλα.

Directx 12

Επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέτουν εκπληκτικά εφέ γραφικών σε παιχνίδια υπολογιστή που βασίζονται σε Microsoft Windows.

Windows 11

Τα Windows 11 προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο στον οποίο μπορείτε να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες δραστηριότητές σας, με μια ανανεωμένη εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη, μέχρι τους νέους τρόπους σύνδεσης με τα αγαπημένα σας άτομα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο—τα Windows 11 είναι το κατάλληλο μέρος για να σκέφτεστε, να εκφράζεστε και να δημιουργείτε με φυσικό τρόπο.

NVIDIA Ansel

Μετατρέψτε τα στιγμιότυπα οθόνης σας σε τέχνη με αυτήν την ισχυρή λειτουργία φωτογραφιών στο παιχνίδι που καταγράφει φωτογραφίες 360, HDR εξαιρετικής ανάλυσης

Οθόνη Micro-Edge

Συμπιέζοντας μια μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο πλαίσιο, αυτό το εξαιρετικά λεπτό, σχεδόν αόρατο πλαίσιο φέρνει την επανάσταση στην εμφάνιση της οθόνης σας, με ελκυστικά αποδοτική σχεδίαση.

Η αρχιτεκτονική Zen 3 της AMD προσφέρει βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά Zen 2

Ορισμένες από τις βασικές διαφορές στην απόδοση είναι οι ακόλουθες:

Αυξημένη απόδοση εντολών ανά κύκλο ρολογιού: Η αρχιτεκτονική Zen 3 παρέχει περίπου 19% περισσότερες εντολές ανά κύκλο ρολογιού σε σχέση με τη Zen 2.

Βελτιωμένη μνήμη cache: Η Zen 3 προσφέρει μεγαλύτερη μνήμη cache και καλύτερη απόδοση στην πρόσβαση σε αυτήν.

Βελτιωμένος ελεγκτής μνήμης: Η Zen 3 προσφέρει βελτιωμένο ελεγκτή μνήμης, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση της μνήμης σε σχέση με τη Zen 2.

Αυξημένος αριθμός πυρήνων: Η Zen 3 προσφέρει αυξημένο αριθμό πυρήνων σε σχέση με τη Zen 2, οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση σε εφαρμογές πολλαπλών νημάτων.

Αντιθαμβωτική οθόνη

Απολαύστε τον ήλιο και το αγαπημένο σας περιεχόμενο με αυτή την αντιθαμβωτική οθόνη. Με τις ιδιότητες χαμηλής ανανάκλασης και γυαλάδας, έχετε λιγότερες αντανακλάσεις όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

Χωρίς τρεμόπαιγμα

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DC Dimming που ελέγχει τη φωτεινότητα ρυθμίζοντας την τάση του συνεχούς ρεύματος αντί να εναλλάσσει τον οπισθοφωτισμό, καταφέρνουμε να εξαλείψουμε το τρεμόπαιγμα της οθόνης για πιο άνετη θέαση.

Βιώσιμη σχεδίαση

Κι επειδή οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγάλη διαφορά, αυτό το προϊόν περιλαμβάνει βιώσιμα υλικά, όπως πλαστικά που θα κατέληγαν στους ωκεανούς και ανακυκλωμένα πλαστικά μετά από την κατανάλωσή τους.

Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου περιέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από την ευρεία κατανάλωση

Υιοθετούμε μια πιο βιώσιμη σχεδίαση για τα πληκτρολόγιά μας, κατασκευάζοντας τα πλήκτρα από ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από την ευρεία κατανάλωση.

Κάμερα HP Wide Vision HD

Χάρη στο οπτικό πεδίο ευρείας γωνίας 88 μοιρών, μπορείτε να συνομιλείτε μέσω βίντεο με όλη την οικογένεια ή τους φίλους σας και να απολαμβάνετε πεντακάθαρη εικόνα.

SuperSpeed USB Type-C®, με ρυθμό σηματοδότησης 5Gbps

Συνδέστε την εξωτερική σας μονάδα αποθήκευσης με αυτή τη θύρα SuperSpeed USB Type-C®, που έχει ρυθμό σηματοδότησης 5Gbps. Επίσης, είναι αναστρέψιμη για να μην ανησυχείτε ποτέ για την ορθή σύνδεση του βύσματος.

Αποθήκευση σε SSD PCIe

Εκκίνηση σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με αστραπιαία ταχύτητα και χώρο αποθήκευσης σε SSD PCIe έως 512 GB.

Μια πραγματικά δυνατή εμπειρία ήχου

Με δύο ηχεία HP, τεχνολογία HP Audio Boost και τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις από τους ειδικούς της B&O, μπορείτε να απολαμβάνετε μια πλούσια, αυθεντική εμπειρία ήχου. Αφήστε τον ήχο να σας συναρπάσει.

Μνήμη διπλού καναλιού

Με τεχνολογία διπλών καναλιών, τα δυο κανάλια λειτουργούν ταυτόχρονα για διπλασιασμό της ταχύτητας επικοινωνίας μεταξύ του ελεγκτή μνήμης και της RAM, αυξάνοντας τις επιδόσεις του συστήματος.

HP Imagepad με υποστήριξη πολλαπλών κινήσεων αφής

Αυτό το touchpad με πραγματικά πολλά σημεία αφής υποστηρίζει τέσσερις κινήσεις δαχτύλων και σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση, ζουμ και περιήγηση με ένα απλό πάτημα.

Οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο

Συνεχίστε ακόμα και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό ή κατά τη διάρκεια νυχτερινών πτήσεων. Με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και το ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορείτε να πληκτρολογείτε άνετα σε ακόμα περισσότερα περιβάλλοντα.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Μαύρο
  • Συνδεσιμότητα
    Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB 3.1, USB-C, Wi-Fi
  • Μοντέλο
    HP Victus
  • Χωρητικότητα
    512GB
  • Λειτουργικό
    Windows 11 Home
  • Επεξεργαστής
    Ryzen 5-5600H
  • Μέγεθος Οθόνης
    15,6"
  • RAM
    8GB
  • Συχνότητα
    3 GHz
  • Βάρος
    2,29 kg
  • Ανάλυση
    1920x1080 pixels
  • Πληκτρολόγιο
    GR
749,00 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα