HP 250 G9 (i5-1235U/8GB/256GB/FHD/W11 Home) GR - Black

MB-16824
469,00 €
με ΦΠΑ
Διαθεσιμότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

HP 250 G9 (i5-1235U/8GB/256GB/FHD/W11 Home) GR - Black (6S6K7EA)

Περιγραφή

Το HP 250 G9 απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και δυνατό φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση και όχι μόνο. Με τον επεξεργαστή i5-1235U και την οθόνη FHD, μπορεί να χειριστεί καθημερινές εργασίες όπως τον περιηγητή ιστού, το Office, τα email, τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και πιο περίπλοκες εργασίες όπως προγραμματισμός.

Επίσης, το μέγεθος της οθόνης του και η φορητότητά του το καθιστούν ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή κατά τη μετακίνηση.

 

Adler Lake CPU

Οι επεξεργαστές Adler Lake βασίζονται στην αρχιτεκτονική Intel 7, η οποία έχει βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη αρχιτεκτονική Intel 10nm SuperFin των επεξεργαστών Tiger Lake. Αυτό σημαίνει ότι οι επεξεργαστές Adler Lake έχουν μεγαλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος από τους επεξεργαστές Tiger Lake.

Επιπλέον, οι επεξεργαστές Adler Lake υποστηρίζουν τη νέα τεχνολογία Thread Director, η οποία επιτρέπει στους επεξεργαστές να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα την εκτέλεση πολλαπλών νημάτων, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση σε πολυνηματικές εργασίες.

 

Όμορφος και ελαφρύς

Ο φορητός υπολογιστής HP 250 ταιριάζει απόλυτα με τον νομαδικό τρόπο εργασίας χάρη στη λεπτή και ελαφριά σχεδίασή του και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-σώματος.

 

Φτιαγμένος για εργασία, έτοιμος για διασκέδαση

Ολοκληρώστε τις εργασίες σας με έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel® , γρήγορη μνήμη και άφθονο χώρο αποθήκευσης.

 

Μεταδώστε καθαρή εικόνα και ήχο

Συνεργαστείτε αποδοτικά με την κάμερα HD και τη μείωση θορύβου βάσει ΤΝ με μικρόφωνα διπλής συστοιχίας.

 

Ο απόλυτος εικονικός εαυτός σας

Υπάρχουν στιγμές που η συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο είναι απαραίτητη. Χάρη στην κάμερα HD της HP με ευρεία δυναμική περιοχή (WDR), θα φαίνεστε στα καλύτερά σας κατά τη διάρκεια εικονικών συσκέψεων σε έντονο και σε χαμηλό φωτισμό.

 

Διασφαλίστε τα σημαντικά δεδομένα σας

Το ενσωματωμένο τσιπ ασφαλείας Trusted Platform Module (TPM) παρέχει κλειδιά κρυπτογράφησης βασισμένα σε hardware έτσι ώστε τα δεδομένα, τα email και τα διαπιστευτήρια του χρήστη να παραμένουν ασφαλή.

 

Κάρτα γραφικών Intel® Iris® Xᵉ

Τα γραφικά Intel Iris Xe προσφέρουν GPU με ενσωματωμένα γραφικά δημιουργούς και πλούσιες εμπειρίες gaming.

Οι παίκτες μπορούν να παίξουν γρήγορα με τα νέα γραφικά Intel Iris Xe που διαθέτουν έως και 1080p 60FPS για πιο λεπτομερή, καθηλωτικό παιχνίδι.

Είναι μια εντελώς νέα εμπειρία θέασης σε ανάλυση έως και 8K, με 4x4K HDR, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν έως και τέσσερις οθόνες HDR ταυτόχρονα. Έχουν επίσης Dolby Vision HDR + Dolby Atmos 3D Sound, μαζί με την τελευταία τεχνολογία GPU για εξαιρετικά ομαλή ροή βίντεο.

Οι δημιουργοί μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν σύνθετα αρχεία με εκπληκτική λεπτομέρεια και να εξάγουν αρχεία 4K γρήγορα και εύκολα με το νέο χαμηλής κατανάλωσης AI Matrix Engine της Intel. Επιπλέον, θα παρατηρήσουν εντυπωσιακή απόδοση κωδικοποίησης.

 

Συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό

HP Connection Optimizer; HP PC Hardware Diagnostics UEFI; HP Support Assistant; HP Audio Switch; myHP; HP Privacy Settings; HP QuickDrop; HP Smart Health; HP Smart; Διαγνωστικοί έλεγχοι υπολογιστή HP Hardware Diagnostics Windows

 

Κάμερα HD 720p

Η HP TrueVision 720p είναι μια κάμερα υψηλής ανάλυσης που χρησιμοποιείται σε ορισμένα laptop της HP. Η ανάλυση της κάμερας είναι 1280 x 720 pixels και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας και να τραβούν φωτογραφίες.

Η HP TrueVision 720p διαθέτει επίσης διάφορα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση της κάμερας, όπως την τεχνολογία Low Light Technology, η οποία βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και την τεχνολογία HDR (High Dynamic Range), η οποία βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο σε πιο απαιτητικές συνθήκες φωτισμού.

Επιπλέον, η κάμερα HP TrueVision 720p διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο με μείωση θορύβου, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν βιντεοκλήσεις και να επικοινωνούν με άλλους χρήστες σε ποιοτικό ήχο.

 

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Μαύρο
  • Συνδεσιμότητα
    Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C, Wi-Fi
  • Μοντέλο
    HP 250 G9
  • Χωρητικότητα
    256GB
  • Λειτουργικό
    Windows 11 Home
  • Επεξεργαστής
    i5-1235U
  • Μέγεθος Οθόνης
    15,6"
  • RAM
    8GB
  • Συχνότητα
    3,3 GHz
  • Βάρος
    1,74 kg
  • Ανάλυση
    1920x1080 pixels
  • Πληκτρολόγιο
    GR
  • Τεχνολογία Επεξεργαστή
    Intel Core i5
469,00 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα