Apple MacBook Pro 16.2" (M3-Pro 12-core/36GB/512GB SSD/Retina Display) (2023) US - Silver

MB-22825
3.434,64 €
με ΦΠΑ

Χρώματα

Διαθεσιμότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Το Apple MacBook Pro 16" (2023) με το M3-Pro είναι σχεδιασμένο για χρήστες που απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και περισσότερη ενωμένη υποστήριξη μνήμης. Είναι ιδανικό για χρήστες όπως κωδικοποιητές, δημιουργοί και ερευνητές, που απαιτούν πιο απαιτητικές ροές εργασίας.

Περιγραφή

Όλα τα μοντέλα MacBook Pro διαθέτουν μια λαμπρή οθόνη Liquid Retina XDR, ενσωματωμένη κάμερα 1080p, ένα σύστημα ήχου με έξι ηχεία και μια ευρεία γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας. Με μέχρι 22 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η σειρά προσφέρει την απόλυτη φορητότητα για επαγγελματίες, παρέχοντας την ίδια απόδοση είτε είναι συνδεδεμένο είτε λειτουργεί με μπαταρία.

Το MacBook Pro αναπτύσσεται με τα τσιπ M3, M3 Pro και M3 Max. Κατασκευασμένα με τεχνολογία 3 νανομέτρων και με μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική GPU, είναι τα πιο προηγμένα chip που έχουν κατασκευαστεί ποτέ για προσωπικό υπολογιστή. Και κάθε ένα από αυτά προσφέρει περισσότερες επαγγελματικές επιδόσεις και δυνατότητες.

M3 Pro

Βασισμένο στο M3, το τσιπ M3 Pro διαθέτει περισσότερους πυρήνες CPU και GPU και πρόσθετη ενοποιημένη μνήμη, οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις για όσους έχουν πιο απαιτητικές ροές εργασίας, όπως ερευνητές, προγραμματιστές και επαγγελματίες δημιουργοί. Έτσι, η συρραφή και ο χειρισμός γιγαντιαίων πανοραμικών εικόνων gigapixel ή η μεταγλώττιση εκατομμυρίων γραμμών κώδικα γίνεται ακόμα πιο γρήγορα.

Επιδόσεις γραφικών που αλλάζουν το παιχνίδι

Τα παιχνίδια θα φαίνονται πιο λεπτομερή από ποτέ χάρη στη σκίαση πλέγματος με επιτάχυνση υλικού. Αυτό προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες και αποτελεσματικότητα στην επεξεργασία γεωμετρίας, επιτρέποντας στα παιχνίδια να αποδίδουν πιο πολύπλοκες οπτικά σκηνές.

Μέχρι 2,5 φορές ταχύτερη απόδοση από το MacBook Pro 16 ιντσών με M1 Max.

Ανίχνευση ακτίνων με επιτάχυνση υλικού

Για πρώτη φορά, το MacBook Pro διαθέτει επιταχυνόμενη από το υλικό ανίχνευση ακτίνων. Σε συνδυασμό με τη νέα αρχιτεκτονική γραφικών, επιτρέπει στις επαγγελματικές εφαρμογές να παρέχουν έως και δυόμισι φορές ταχύτερη απόδοση απόδοσης και επιτρέπει στα παιχνίδια να παρέχουν πιο ρεαλιστικές σκιές και αντανακλάσεις.

Μέχρι 80% ταχύτερη CPU απόδοση πολλαπλών νημάτων από το MacBook Pro 16 ιντσών με M1 Max. Οι πυρήνες CPU επόμενης γενιάς οδηγούν σε μια εξαιρετικά γρήγορη εμπειρία απόκρισης, διατηρώντας παράλληλα την απίστευτη αποδοτικότητα ενέργειας.

Πάνω από 18 τρισεκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο. Μια βελτιωμένη μηχανή νευρωνικών υπολογιστών 16 πυρήνων επιταχύνει τα δημοφιλή μοντέλα μηχανικής μάθησης. Εργαλεία επεξεργασίας εικόνας όπως το DeNoise AI και το Gigapixel AI από την Topaz γίνονται ακόμα πιο γρήγορα.

Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε Mac

Το MacBook Pro έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε Mac - έως και 22 ώρες. Αυτή η αποδοτικότητα είναι η μαγεία του πυριτίου της Apple. Και όλα τα μοντέλα παραμένουν το ίδιο γρήγορα είτε είναι συνδεδεμένα στην πρίζα είτε όχι. Οπότε, όποτε σας έρχεται έμπνευση ή όποτε σας καλεί το καθήκον, τρέξτε μαζί της.

Μέχρι 22 ώρες αναπαραγωγή βίντεο

Μέχρι 15 ώρες ασύρματη περιήγηση στο διαδίκτυο

Η καλύτερη οθόνη σε φορητό υπολογιστή

Το Extreme Dynamic Range (XDR) προσφέρει εκλεπτυσμένες ανταύγειες, απίστευτη λεπτομέρεια στις σκιές και ζωντανά, αληθινά χρώματα. Βαθμονομημένη στο εργοστάσιο, κάθε οθόνη Liquid Retina XDR διαθέτει επίσης λειτουργίες ProMotion και pro reference.

Επεκτείνετε το πραγματικό χώρο της οθόνης

Όταν ένα έργο απαιτεί μεγαλύτερο καμβά, το Studio Display συνδυάζεται άψογα με το MacBook Pro. Η εκπληκτική οθόνη Retina 5K 27 ιντσών υποστηρίζει επίσης φωτεινότητα SDR έως 600 nits για συνέπεια σε όλες τις ροές εργασίας.

1. 10.000 μίνι-LED ομαδοποιημένα για ακριβή φωτεινότητα και αντίθεση.

2. Προσαρμοσμένες οπτικές μεμβράνες και διαχύτες αναμειγνύουν και διαμορφώνουν αποτελεσματικά το φως.

3. Το πάνελ LCD επιτρέπει ρυθμούς ανανέωσης έως και 120Hz.

Κάμερα 1080p. Κάνει τις βιντεοκλήσεις να μοιάζουν πιο αληθινές - με τεχνολογίες που σας βοηθούν να φαίνεστε ευκρινείς σε κάθε φωτισμό.

Συστοιχία τριών μικροφώνων ποιότητας στούντιο. Συλλαμβάνει τους λεπτότερους ήχους στην παραγωγή ήχου και ελαχιστοποιεί το θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε η φωνή σας να ακούγεται δυνατά και καθαρά.

Ηχοσύστημα έξι ηχείων. Δύο ζεύγη γούφερ που ακυρώνουν τη δύναμη και δύο τουίτερ γεμίζουν το δωμάτιο με ήχο. Και το Spatial Audio με Dolby Atmos δημιουργεί ένα τρισδιάστατο ηχητικό σκηνικό.

Όλες οι σωστές συνδέσεις

Το MacBook Pro διαθέτει μια ισχυρή σειρά από θύρες για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών υψηλής ταχύτητας, την οδήγηση οθονών υψηλής ανάλυσης ή την απευθείας εκφόρτωση καρτών SDXC. Και υποστηρίζει τόσο Wi-Fi 6E όσο και Bluetooth 5.3.

Thunderbolt

HDMI

SDXC

Υποδοχή ακουστικών

MagSafe

Ασφάλεια με το άγγιγμα ενός δακτύλου

Το πληκτρολόγιο Magic Keyboard διαθέτει μια σειρά πλήκτρων λειτουργιών πλήρους ύψους και το Touch ID, το οποίο σας παρέχει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο για να ξεκλειδώνετε τον Mac σας και να συνδέεστε σε εφαρμογές και ιστότοπους.

Ασφαλής από το σχεδιασμό. Τα δεδομένα του δακτυλικού σας αποτυπώματος μετατρέπονται σε μια κρυπτογραφημένη μαθηματική αναπαράσταση που συμβάλλει στην εξάλειψη της ανάγκης να θυμάστε κωδικούς πρόσβασης.

Mac και iPhone

Μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις ή μηνύματα από το iPhone σας απευθείας στον Mac σας. Αντιγράψτε εικόνες, βίντεο ή κείμενο στο iPhone σας και, στη συνέχεια, κάντε επικόλληση σε άλλη εφαρμογή στον κοντινό σας Mac. Με το iCloud, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας αρχεία είτε από το iPhone είτε από τον Mac σας. Και πολλά άλλα.

Mac και iPad

Σχεδιάστε στο iPad σας και το σχέδιο θα εμφανίζεται αμέσως στον Mac σας. Ή χρησιμοποιήστε το iPad σας ως δεύτερη οθόνη, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε στη μία οθόνη ενώ κάνετε αναφορά στην άλλη. Μπορείτε ακόμη να ξεκινήσετε ένα έργο Final Cut Pro στο iPad σας και να το συνεχίσετε στο Mac σας.

Mac και Apple Watch

Συνδεθείτε αυτόματα στον Mac σας όταν φοράτε το Apple Watch σας με το Auto Unlock. Δεν απαιτείται πληκτρολόγηση κωδικού πρόσβασης.

Χαρακτηριστικά

  • Συνδεσιμότητα
    HDMI, Thunderbolt 4, WiFi, Bluetooth
  • Μοντέλο
    Pro 12-Core
  • Χωρητικότητα
    512GB
  • Μέγεθος Οθόνης
    16,2"
  • RAM
    36GB
  • Σύστημα Λειτουργίας
    macOS
  • Ανάλυση
    3456x2234
  • Πληκτρολόγιο
    US
  • IPS Panel
    Όχι
  • OLED
    Όχι
  • Τύπος Σκληρού Δίσκου
    SSD
  • Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Ναι
  • Έτος Κυκλοφορίας
    2023
  • Τεχνολογία Επεξεργαστή
    Apple M3
3.434,64 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα