Samsung Galaxy A15 5G 4GB/128GB - Blue Black

MB-33372
147,94 €
με ΦΠΑ

Χωρητικότητα

Χρώματα

Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα

Φορτιστής Samsung...
22,90 €
Joyroom Φορτιστής...
21,40 €
Φορτιστής BASEUS Si...
19,90 €
    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Ανακαλύψτε το νέο Samsung Galaxy A15 5G 4GB/128GB σε blue black χρώμα! Με εκθαμβωτική οθόνη, γρήγορη σύνδεση στο δίκτυο 5G και εκπληκτική απόδοση, απογειώστε την καθημερινότητά σας με στυλ και απόδοση.

Περιγραφή

Το Samsung Galaxy A15 5G στο μοναδικό χρώμα Blue Black αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αισθητικής και τεχνολογικής καινοτομίας. Με 4GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, είναι σχεδιασμένο για να ανταπεξέρχεται στις πιο απαιτητικές εργασίες, ενώ παράλληλα προσφέρει αρκετό χώρο για τα προσωπικά σας αρχεία και εφαρμογές.

Η τεχνολογία 5G εξασφαλίζει την ταχύτερη δυνατή πρόσβαση στο διαδίκτυο, μετατρέποντας κάθε εμπειρία περιήγησης, streaming και παιχνιδιού σε κάτι άμεσο και ρευστό. Η μεγάλη οθόνη του Galaxy A15 5G, με εντυπωσιακή ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα, κάνει κάθε περιεχόμενο να ξεχωρίζει, προσφέροντάς σας μια πραγματικά βυθιστική εμπειρία.

Εξοπλισμένο με ισχυρή κάμερα, το Samsung Galaxy A15 5G καταγράφει κάθε στιγμή με έντονη λεπτομέρεια και φωτεινότητα, επιτρέποντας την αποθήκευση των αναμνήσεων σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η μακράς διάρκειας μπαταρία εγγυάται ότι το τηλέφωνο σας θα είναι δίπλα σας όλη την ημέρα, ενώ η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας να φορτίσει.

Το σχεδιασμό του σε Blue Black προσθέτει μια δόση κομψότητας και διακριτικότητας, κάνοντάς το να ξεχωρίζει από το πλήθος. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για εκείνους που επιδιώκουν ένα smartphone που συνδυάζει τεχνολογική υπεροχή με στιλιστική αρμονία.

Το Samsung Galaxy A15 5G στοχεύει να προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία χρήσης, είτε πρόκειται για εργασία, είτε για διασκέδαση. Με την υποστήριξη του τελευταίου λειτουργικού συστήματος και μιας πλούσιας ποικιλίας εφαρμογών, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο, υψηλών επιδόσεων smartphone που μπορεί να κρατήσει το βήμα με την ταχύτητα της καθημερινότητας.

Ανακαλύψτε το Samsung Galaxy A15 5G στο Mobicell.gr και ξεκινήστε να απολαμβάνετε τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία 5G σε ένα smartphone που δεν κάνει συμβιβασμούς σε απόδοση και σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Μαύρο
  • Συνδεσιμότητα
    Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi
  • Μοντέλο
    Samsung Galaxy A15
  • Χωρητικότητα
    128GB
  • RAM
    4GB
  • Δίκτυο Σύνδεσης
    5G

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

147,94 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα