Samsung Galaxy A15 4GB/128GB - Blue

MB-35717
130,00 €
με ΦΠΑ
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα

Φορτιστής Samsung...
22,90 €
Joyroom Φορτιστής...
21,40 €
Φορτιστής BASEUS Si...
19,90 €
    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Ανακάλυψε το Samsung Galaxy A15 στο Mobicell.gr, σε κομψό μπλε με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση με εξαιρετική απόδοση.

Περιγραφή

Το Samsung Galaxy A15 προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και στυλ, είναι σχεδιασμένο για όσους αναζητούν μια ισχυρή, αλλά προσιτή επιλογή στην κατηγορία smartphone. Με 4GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει στις πιο απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια, παρέχοντας αρκετό χώρο για όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία.

Η μεγάλη οθόνη του Galaxy A15 με υψηλή ανάλυση προσφέρει ζωντανά χρώματα και εκπληκτική ευκρίνεια, καθιστώντας κάθε περιεχόμενο πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Είτε πρόκειται για παιχνίδια, είτε για προβολή βίντεο, η εμπειρία θέασης είναι απλά ασύγκριτη.

Η μπαταρία του, σχεδιασμένη για μακροχρόνια χρήση, σας επιτρέπει να μείνετε ενεργοί όλη την ημέρα, ενώ η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης διασφαλίζει ότι θα είστε πάντα έτοιμοι για δράση. Με έναν προηγμένο επεξεργαστή και το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, το Samsung Galaxy A15 εγγυάται μια ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Το κομψό μαύρο φινίρισμα προσδίδει στο Samsung Galaxy A15 μια διακριτική κομμψότητα, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που εκτιμούν την ποιότητα και το design στην τεχνολογία. Η προσθήκη μιας εντυπωσιακής κάμερας προσφέρει τη δυνατότητα να απαθανατίζετε κάθε στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια και ζωντάνια, ενώ οι διάφορες λειτουργίες και εφαρμογές φωτογραφίας επιτρέπουν την πλήρη έκφραση της δημιουργικότητάς σας.

Το Samsung Galaxy A15 δεν είναι απλά ένα smartphone, αλλά ένας πραγματικός σύντροφος για την καθημερινότητα, προσφέροντας τεχνολογία που είναι προσβάσιμη και αξιόπιστη. Είτε για εργασία, είτε για διασκέδαση, το A15 θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα, κάνοντας την καθημερινή χρήση πιο εύκολη και ευχάριστη.

Ανακαλύψτε το Samsung Galaxy A15 στο Mobicell.gr και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με ένα smartphone που πραγματικά ξεχωρίζει, χάρη στην απόδοσή του, τον κομψό σχεδιασμό και την αξεπέραστη ποιότητα που προσφέρει η Samsung.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Μπλε
  • Συνδεσιμότητα
    3.5mm Jack, Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi
  • Μοντέλο
    Samsung Galaxy A15
  • Χωρητικότητα
    128GB
  • RAM
    4GB
  • Δίκτυο Σύνδεσης
    4G

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

130,00 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα