Realme C51 4GB/128GB - Carbon Black

MB-13143
112,90 €
με ΦΠΑ

Χωρητικότητα

Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Το Realme C51 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα προσιτό smartphone με καλές προδιαγραφές. Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,74 ιντσών με ανάλυση IPS, επεξεργαστή Unisoc Tiger T612.

Περιγραφή

Σχεδιασμός υψηλής αισθητικής

Η realme χρησιμοποίησε μία προηγμένη κατασκευαστική διαδικασία που συνδυάζει δύο διαφορετικές υφές -μίας μεταλλικής λαμπυρίζουσας πούδρας στο κάτω τμήμα και μίας γυαλιστερής μεταλλικής επιφάνειας στο άνω τμήμα. Οι δύο διαφορετικές τεχνοτροπίες έχουν ως αποτέλεσμα ένα «dual-tone» φινίρισμα που ξεχωρίζει από μακριά.

Οθόνη 6,74” με 90Hz

H οθόνη έχει διαγώνιο 6,74”, με αναλογία οθόνης προς σώμα 90,3% και ανάλυση HD+, με αποτέλεσμα μια πιο άνετη οπτική εμπειρία για τον χρήστη. Με κεντρικά τοποθετημένη εγκοπή για την εμπρόσθια κάμερα που συνδυάζεται άψογα με το σώμα του τηλεφώνου, το realme C51 είναι συμμετρικό και υπέροχο. Η οθόνη υποστηρίζει ρυθμό ανανέωση 90Hz για εξαιρετική ομαλότητα και «ρευστότητα» στις κινήσεις.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής με συχνότητα λειτουργίας έως 1,8GHz προσφέρει υψηλή απόδοση ενώ η ισχυρή Mali-G57 GPU εξασφαλίζει ομαλότητα στα παιχνίδια.

Τεχνολογία DRE

Για να προσφέρει στους χρήστες μια απρόσκοπτη και πολύ πιο ομαλή εμπειρία, η realme ανέπτυξε την τεχνολογία DRE (Dynamic RAM Extension) για την επέκταση της RAM μεγέθους 4 GB έως και κατά 4 GB για να απολαμβάνετε μια εμπειρία που μοιάζει με 8 GB. Με την δυναμική επέκταση μνήμης ενεργοποιημένη, το C51 μπορεί να ανοίγει περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα διατηρώντας την ομαλή λειτουργία του.

Κάμερα 50 MP με AI

Η κύρια κάμερα 50 MP βασίζεται σε έναν αισθητήρα επιπέδου ναυαρχίδας, με μεγάλο μέγεθος pixel 0,64μm και μέγεθος 1/2,76" καθώς και σε έναν ευρυγώνιο φακό (27mm) με πέντε οπτικά στοιχεία (5P) και διάφραγμα f:/1.8. Η κάμερα προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού και η απόδοση της ενισχύεται από έναν αισθητήρα βάθους για τέλεια πορτραίτα με φυσικό bokeh. Στην πρόσοψη υπάρχει μία υψηλής ποιότητας κάμερα 5 MP για selfies.

Mini Capsule

Με την ονομασία Mini Capsule, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό περιβάλλει την οπή της εμπρόσθιας κάμερας και προσαρμόζεται κατάλληλα για να προσφέρει πληροφόρηση για διάφορες λειτουργίες όπως για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την χρήση των δεδομένων κ.ά.

Φόρτισε 200% ταχύτερα με SUPERVOOC 33W

Το realme C51 διαθέτει την ταχύτερη φόρτιση στην κατηγορία του (33 W) με τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh. Η μπαταρία φορτίζει σε ποσοστό 50% σε 28 λεπτά.

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η συσκευή διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος στο πλάι και είναι εξαιρετικά βολικός.

Πολυλειτουργικό NFC

Διαθέτει τεχνολογία NFC, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα για να εκτελέσεις ηλεκτρονικές, ανέπαφες πληρωμές χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι της Google ή την εφαρμογή της τράπεζας που συνεργάζεσαι για παράδειγμα.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Μαύρο
  • Μοντέλο
    Realme C51
  • Χωρητικότητα
    128GB
  • Οθόνη
    IPS
  • Μέγεθος Οθόνης
    6.74 "
  • RAM
    4GB
  • Ανάλυση
    720 x 1600 pixels
  • Πίσω κάμερα
    Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 50MP
  • Μπροστά κάμερα
    Ευρυγώνιος 5MP
  • Δίκτυο Σύνδεσης
    4G
112,90 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα