Apple MacBook Air 15" (M2 8‑core/8GB/512GB/Retina Display) (2023) GR - Space Grey

MB-12098
1.768,88 €
με ΦΠΑ
Διαθεσιμότητα
1-3 Εργάσιμες Ημέρες
Ποσότητα

    100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Θα παραλάβεις σίγουρα την παραγγελία σου. Διαφορετικά, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου.
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2106090399 | 2109624015

Το νέο MacBook Air 15 ιντσών αφήνει χώρο για περισσότερα από αυτά που αγαπάτε με μια ευρύχωρη οθόνη Liquid Retina. Τροφοδοτούμενο από το τσιπ M2 — και με διάρκεια μπαταρίας έως και 18 ώρες το Apple MacBook Air 15" προσφέρει απίστευτη γρήγορη απόδοση σε εξαιρετικά φορητό σχεδιασμό.

Περιγραφή

Σχέδιο με σεβασμό στο περιβάλλον

Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, είναι κατασκευασμένο με γνώμονα τον πλανήτη , με ανθεκτικό περίβλημα από 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο αλουμίνιο. H σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα σημαίνει ότι παραμένει αθόρυβο ακόμα και κάτω από έντονο φόρτο εργασίας.

Τέσσερα αστρικά χρώματα. Οι επιλογές σας είναι εξωπραγματικές

...και κάθε μία συνοδεύεται από ένα αντίστοιχο καλώδιο φόρτισης MagSafe.

Εκτέλεση

Απίστευτη ταχύτητα και διάρκεια μπαταρίας

Το τσιπ M2 προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα σε ό,τι κάνετε — είτε επεξεργάζεστε ένα βίντεο, είτε συνεργάζεστε σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο είτε κάνετε ροή μιας εκπομπής ενώ κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Με την ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να αφήσετε το τροφοδοτικό στο σπίτι.

Μέχρι και 1,4x ταχύτερο από το MacBook Air (M1)

Μέχρι και 12x ταχύτερο από το ταχύτερο MacBook Air 3 με επεξεργαστή Intel

Μέχρι και 18 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Πετάξτε!

Το πυρίτιο της Apple έχει μεταμορφώσει τη σειρά Mac με την απίστευτη ταχύτητα και την ενεργειακή απόδοση. Το πρωτοποριακό σύστημα σε μια αρχιτεκτονική (SoC) συνδυάζει την CPU, την GPU, τη μνήμη και πολλά άλλα σε ένα μόνο τσιπ, ώστε τα πάντα να τρέχουν πολύ πιο γρήγορα — ενώ απαιτούν πολύ λιγότερη ισχύ.

Το τσιπ M2 διαθέτει πάνω από 20 δισεκατομμύρια τρανζίστορ - 25 τοις εκατό περισσότερα από το M1.

Ο 16πύρηνος Neural Engine είναι ικανός να εκτελεί έως και 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο για να επιταχύνει τις εργασίες μηχανικής εκμάθησης. Το εύρος ζώνης μνήμης 100 GB/s — 50 τοις εκατό περισσότερο από το M1 — καθιστά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και την εκτέλεση πολλών εφαρμογών παιχνιδάκι .

Επεξεργαστής

Η CPU 8 πυρήνων στο M2 είναι έως και 18 τοις εκατό ταχύτερη από την M1. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ταχύτατα τις καθημερινές εργασίες , όπως η δημιουργία εγγράφων και παρουσιάσεων, ή να αναλάβετε πιο απαιτητικούς φόρτους εργασίας, όπως η ανάπτυξη σε Xcode ή η μίξη κομματιών στο Logic Pro με Spatial Audio.

GPU

Κάντε το όμορφο. Γρήγορα.

Με GPU έως και 10 πυρήνων, το M2 προσφέρει μεγάλη ώθηση στην απόδοση γραφικών — έως και 35 τοις εκατό ταχύτερα από το M1 — για οτιδήποτε, από τη διόρθωση χρωμάτων φωτογραφιών έως την επεξεργασία βίντεο 4K και 8K.

Δείτε πώς το M2 κάνει τα πάντα πιο γρήγορα:

Σε σύγκριση με το MacBook Air που βασίζεται σε M1 και Intel

Επεξεργασία βίντεο έως και 15x ταχύτερος

Φίλτρα εικόνας και εφέ έως και 5x ταχύτερος

Gaming έως και 3.2x ταχύτερος

Αποκωδικοποίηση Video έως 24x ταχύτερος

Upscale εικόνας έως και 25x ταχύτερος

MacOS

Με χιλιάδες εφαρμογές βελτιστοποιημένες για τους νέους επεξεργαστές της Apple, όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές θα εκτελούνται αστραπιαία στο macOS, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Excel και PowerPoint, Adobe Creative Cloud και Google Suite. Οι τακτικές, δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού macOS θα διατηρούν την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων.

ΟΘΟΝΗ, ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ

Ξεκάθαρος νικητής.

Η οθόνη Liquid Retina στο MacBook Air είναι ένα αξιοθέατο, με υποστήριξη για 1 δισεκατομμύριο χρώματα και έως και 2 φορές την ανάλυση συγκρίσιμων φορητών υπολογιστών. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο εμφανίζονται με πλούσια αντίθεση και ευκρινείς λεπτομέρειες και το κείμενο εμφανίζεται εξαιρετικά ευκρινές για εύκολη ανάγνωση.

500 nits φωτεινότητας

Εργαστείτε άνετα σε μια σειρά από περιβάλλοντα φωτισμού.

Τεχνολογία True Tone

Το True Tone προσαρμόζει τη ζεστασιά της οθόνης σας ώστε να ταιριάζει με το φως του περιβάλλοντος, για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

P3 wide color

Απολαύστε μια πιο ακριβή και ζωντανή γκάμα χρωμάτων για προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο.

Κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Δείξτε την καλύτερή σας εμφάνιση με την κάμερα FaceTime HD 1080p, είτε συναντάτε φίλους και συγγενείς είτε συνεργάζεστε με συναδέλφους σε όλο τον κόσμο.

Πραγματοποιήστε δυνατές και καθαρές κλήσεις όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στη συστοιχία τριών μικροφώνων με προηγμένους αλγόριθμους διαμόρφωσης δέσμης για λήψη καθαρού ήχου.

Καθηλωτικό ηχοσύστημα

Τα ηχεία στο MacBook Air υποστηρίζουν Spatial Audio μαζί με Dolby Atmos, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τρισδιάστατα soundstage για μουσική και ταινίες.

Το MacBook Air 13 ιντσών διαθέτει σύστημα ήχου με τέσσερα ηχεία — συνδυάζοντας δύο γούφερ με δύο τουίτερ για ψυχαγωγία εν κινήσει.

Το MacBook Air 15 ιντσών διαθέτει ηχοσύστημα έξι ηχείων — συνδυάζει δύο ζεύγη γούφερ με δύο tweeter για διπλάσιο βάθος μπάσων. 

MAGIC KEYBOARD ΜΕ TOUCH ID

Το άνετο και αθόρυβο φωτιζόμενο Magic Keyboard διαθέτει πλήκτρα λειτουργιών πλήρους ύψους και Touch ID , που σας προσφέρει έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο για να ξεκλειδώσετε το Mac σας και να συνδεθείτε σε εφαρμογές και ιστότοπους — όλα με ένα πάτημα.

Ένα άγγιγμα είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε με ασφάλεια το MacBook Air, να πραγματοποιήσετε πληρωμές και πολλά άλλα. Το Touch ID βοηθά επίσης στην εξάλειψη της ανάγκης απομνημόνευσης κωδικών πρόσβασης.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το καλώδιο φόρτισης MagSafe συνδέεται εύκολα και αποσπάται με μαγνήτες, αποτρέποντας τυχόν ακούσιες αποσυνδέσεις. Δύο θύρες Thunderbolt σάς επιτρέπουν να συνδέετε αξεσουάρ υψηλής ταχύτητας και να φορτίζετε το Mac σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και οθόνη 6K. Η υποδοχή ακουστικών υποστηρίζει ακουστικά υψηλής αντίστασης.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα
    Γκρι
  • Συνδεσιμότητα
    Bluetooth, Thunderbolt 4, Wi-Fi, Δακτυλικό Αποτύπωμα
  • Μοντέλο
    Apple MacBook Air 15" (2023)
  • Επεξεργαστής
    Apple M2, 8 πυρήνων
  • Οθόνη
    Retina Display
  • Μέγεθος Οθόνης
    15"
  • RAM
    8GB
  • Αποθηκευτικό μέσο
    SSD - 512GB
  • Πληκτρολόγιο
    GR
  • Τεχνολογία Επεξεργαστή
    Apple M2
1.768,88 €
με ΦΠΑ

Συναντήστε τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ
στην ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Συσκευών Τεχνολογίας

Eπισκευή κάθε είδους

Eπισκευή κάθε είδους

βλάβης σε όλα τα μοντέλα

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Courier

Αυθημερόν Παραλαβή

Αυθημερόν Παραλαβή

και παράδοση

  • Ελάχιστα μεταφορικά
    Ελάχιστα μεταφορικά
  • Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
    Η καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές
  • Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
    Ασφαλείς συναλλαγές με κάρτες
  • Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
    Aντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα