Πίσω
Επιλογή άλλου μοντέλου

Επισκευή πίσω όψης iPhone 8 Plus

Κωδ. 1122782065
83,00 € χωρίς ΦΠΑ / 102,92 € με ΦΠΑ
Στείλτε μας μήνυμα

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Χρόνος παράδοσης 6-8 ώρες
  • Εγγύηση εφόρου ζωής
  • Η χαμηλότερη τιμή

Έπεσε και έσπασε το καπάκι στο αγαπημένο σου iPhone 8 Plus ; Μήπως έχει κάνει κάποια ρωγμή και επιτρέπει στην υγρασία να εισχωρήσει στην μητρική πλακέτα και στην μπαταρία; Έχει στραβώσει το iPhone 8 Plus στις γωνίες και το πίσω καπάκι δεν κάθετε καλά; Ελάτε στο Mobicell.gr για άμεση αντικατάσταση στο καπάκι του iPhone 8 Plus . Γρήγορη και ασφαλή αντικατάσταση μέσα σε 1-4 ώρες!

Τι περιλαμβάνει η επισκευή:

Στο κόστος επισκευής πίσω καλύμματος iPhone 8 Plus συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό και η εργασία αντικατάστασης.Για να γίνει η αντικατάσταση πίσω όψης στο iPhone 8 Plus, πρέπει να λυθεί πλήρως η συσκευή σας, να πάρουμε όλα τα ανταλλακτικά και να τα μεταφέρουμε στο καινούργιο καπάκι.

Το καπάκι στην αγαπημένη μας συσκευή συνήθως το αλλάζουμε για αισθητικούς λόγους. Εξίσου σημαντικό όμως είναι να γνωρίζουμε ότι τα διάφορα σπασίματα και ρωγμές επιτρέπουν στην σκόνη και στην υγρασία να εισχωρήσουν στην συσκευή μας δημιουργόντας πολύ σημαντικότερα προβλήματα στο μέλλον όπως το βραχηκύκλωμα της μητρικής πλακέτας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ;

Τώρα πια δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα παραλάβετε το προϊόν σας καθώς υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι! Κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους.

Service

Επισκευές

Επισκευές

Έχει κάποιο πρόβλημα η αγαπημένη σου συσκευή; Έλα τώρα σε ένα κατάστημα Mobicell για άμεση και οικονομική επισκευή!

Δωρεάν Διάγνωση

Δωρεάν Διάγνωση

Στείλτε μας την συσκευή σου και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα κάνουν δωρεάν έλεγχο σε αυτήν μέσα σε 1 ώρα !

  • Ασφαλείς Πληρωμές

  • Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

  • Δωρεάν Παραλαβή από τον χώρο μας

  • Δωρεάν υποστήριξη!

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας